Ferretopia

2 skønne ildere søger et nyt og kærligt hjem

Startet af janni87, 12. Maj 2013, kl. 12:21

janni87

12. Maj 2013, kl. 12:21 Seneste redigering: 12. Maj 2013, kl. 12:22 af janni87
Vi er desværre blevet nødt til at indse at vi må finde et andet og bedre hjem til vores to skønne ildere Futte og Laban.

Futte er en steriliseret hun på 4 år og Laban en kastreret han på 3 år. De er begge alm. standard. De er bakketrænet og bidetrænet. Dog kan der forekomme bid i leg men det er aldrig ondskabsfuldt ment. Futte og Laban fungerer rigtig godt sammen og har stor glæde af hinanden. Laban er meget nysgerrig og finder på sjov hele tiden. Han er eminent til at klatre og hopper frygtløst rundt. Futte er mere undersøgende og en rigtig lille madglad prinsesse. Hun er meget kløgtig og kan udtænke strategier i forhold til at få fat i det hun gerne vil have.
De er sunde og raske. De er vant til at komme ud af buret og lege sammen hver dag. De har også prøvet at være udenfor i sele, men dog ikke ret meget på det sidste.
Vi ønsker at Futte og Laban bliver solgt sammen og at du har kendskab til ildere. De skal et sted hen hvor de kommer ud af buret og leger sammen hver dag.

Der medfølger 1x1x1meter Ferplast bur med 3 hængekøjer, rør, plateau, bakke og foder- og vandskål. Derudover medfølger transportkasse, div. legetøj, seler, godbider og ½ pose Royal Canin Persian Kitten foder (10kg). Futte og Laban er altid blevet foderet med dette foder og det fungerer rigtig godt til dem.

billeder af Futte og Laban kan sendes til email.
Vi er bosat i 9380 Vestbjerg.

Pris inkl. alt 3000kr.

NemoToft

Hej.
Jeg har haft æren af at passe Futte og Laban en uge, hvor familien var på ferie  :)
Utrolig søde ildere og meget meget nemme her hos os. De gik næsten fra dag et, rundt som om at her havde de da altid boet.
Futte er en lille spirevip og Laban er en ordentlig kleppert  ;)
Jeg håber der er en sød familie, der vil hjælpe Jannie  <3
Knus Dolly.

Misannthrope

Er meget interesseret hvis du stadig har dem:) bor i vrå:) mob 60666835

Barky

Tråden er fra sidste år. Husk at tjekke datoerne på indlæggene.
Bla bla bla.... Hilsen Julia