Ferretopia

Førstegangskøber, hjælp!

Startet af KatjaN, 15. Oktober 2013, kl. 20:14

KatjaN

Hej alle!

Nu har jeg i flere måneder tænkt, læst og søgt på en masse omkring ildere, da jeg nu har bestemt mig for at købe en. Det har været længe under overvejelse, da jeg selvfølgelig mener at man skal overveje det stærkt før man får sig et levende væsen. Men jeg ville høre jer om der er nogle der kan anbefale nogle gode ilder opdrættere? Jeg kunne rigtig godt tænke mig én der er et par år gammel, så håber i kan give mig nogle råd omkring førstegangskøb og hvad i synes. Hvis der er nogle der har én til salg, så henvend jer gerne!


mette11

Jeg tror desværre ikke at ret mange opdrættere har voksne til salg, men prøv at kontakt Mette Evergreen - hun har ind imellem nogen voksne til videreformidling http://www.evergreenilder.dk/

Det er også muligt at finde en voksen gennem Dyrenes Beskyttelse, eller Dyreværnet, eller gennem dba.
Der kommer også nogen herinde ind imellem, men det er ikke så tit synes jeg.

Hvis du vil have en hvalp, så er det en god ide at kigge herinde under opdrættere og så læse om de forskellige og finde en som du synes godt om. Opdrættere har forskellige dyr og mål med deres opdræt og derfor er der også meget forskellige meninger om hvem der er gode og hvem der ikke er ;)

Det er altid en god ide at tage ud og besøge nogen med ildere, da der er meget stor forskel på dem - du kan også tage på udstilling og møde en hel masse ildere og ilderfolk - jeg har ikke styr på ret mange udstillinger, men der ligger også info herinde om det.

CMS

Hej og velkommen til :)

Hvis jeg var dig, ville jeg tage ud og besøge nogle opdrættere, hilse på nogle ildere og stille en hulens masse spørgsmål! Find ud af, hvad du leder efter i forhold til sundhed, temperament osv. Ildere har altid bedst af at være minimum 2 sammen, så det er også en overvejelse, du skal gøre dig. Til slut tror jeg desværre, du får rigtig svært ved at finde en ældre ilder hos en opdrætter, men du kan være heldig at finde en "omplaceringsilder" gennem en opdrætter.

Ellers følg med her og stil endelig spørgsmål i massevis! :D
Mange hilsner Christina

KatjaN

Tusind tak for svarene. Jeg vil helt klart følge jeres råd, så jeg må komme i gang! :-)

beeck88

Hey jeg har set en der sælger hende 2 ilder på 4år. Inde på facebook sider ilder som kæledyr
Mange gode hilsen jace, cooper og dastan☺☺☺