Ferretopia

Skønne Naira søger nye madslaver!

Startet af Dyrenørden, 24. August 2014, kl. 22:33

Dyrenørden

Hejsa

Skønne Naira her søger nye madforældre, hun er fra maj og er en smuk lys standard pige med ild i rumpetten, men når hun har krudtet af vil hun gerne putte <3
Hun vil helst til et hjem med andre ildere da hun er meget social og elsker at brænde energi af sammen med de andre her i huset :)
Naira kom til mig da en veninde havde hentet hende og hendes søskende på en farm hvor forholdene ikke var optimale da min veninde skulle til udlandet og efterfølgende blev indlagt passede jeg Naira og nogen af hendes søskende i en periode, hendes søskende er kommet til nye hjem og nu sidder Naira her tilbage, da jeg er blevet ret glad for den bette skid har jeg aftalt med min veninde at jeg står for formidlingen da jeg gerne vil vide hvor hun kommer hen og sikre hun får et super godt hjem :)

Jeg tror Naira vil egne sig godt til udstillinger da jeg synes hun er utroligt smuk og har en god bygning

Hun vil blive solgt på kæle kontrakt
Ved interesse send da en PB :)

Naira på sin første gå tur, først ville hun gerne op i sikkerhed men efter lidt tid nødt hun at rende ud i blæsten <3

Håber der sidder nogen derude der kunne tænke sig en lille lækkermås :)
Mvh Trine

Dyrenørden

Dårlige nyheder, det viser sig nu at Naira har en knude i maven samme sted som hendes bror der måtte aflives havde. det var kræft og det er jeg temmeligt sikker på det også er ved hende. Så hun bliver boende her så længe hun er frisk og så snart der er bare en smule forværring vil hun desværre blive aflivet :( så bliver hun 3 hvalp fra den farm der dør eller må aflives pågrund af kræft

Barky

Hold da helt op! Kræft i den alder?

Jeg har kun hørt om cyster når vi snakker under 12ugers hvalpe.
Bla bla bla.... Hilsen Julia

Dyrenørden

Har jo ikke fået sendt prøver ind af de andre men de er fyldt med knuder og en nåede næsten at dø af sig selv :( en anden blev aflivet da knuden voksede hurtigt og han begyndte at stoppe med at vokse desuden knækkede alle knurhårene af hvilket jo ofte er tegn på sygdom. Læste om det på nogen engelske sider og der findes en sygdom ved navn juvenile lymphoma som dette formentligt er

Mewz

~ Isis Ronja
Julius (3/5-14),
Freja (5/7-11) og
Lusen (12/04/11) i hjertet. Vi savner jer!

CMS

Mange hilsner Christina

Barky

Hvor er det dog frygteligt altså! :'(

Har man meddelt farmen evt? De skulle jo gerne leve længe nok til at vinterpelsen kan "høstes", så det må absolut være i deres interesse at få den stamme af juvenil lymphona ud af avlen.
Bla bla bla.... Hilsen Julia

Dyrenørden

Ja det virkeligt forfærdeligt :( og hun er bare en fantastisk pige. Jeg kender ikke farmen men ja Julia de må hellere få besked. Snakker lige med Mary om det

Shamua

Man kunne jo også håbe at der var så mange der gik til at de så ikke længere så penge i ildere og helt holdte op med at have dem.

Desuden tror jeg de er pænt ligeglade, virkede hvertfald sådan i forhold til hvilken værdig de små hvalpe havde for dem.

.... "Ja tager du den ikke ryger den i fryseren"

Vh. Marianne

AlisVolatPropiis

Hvad får de ud af at smide så små hvalpe i en fryser? og har nogen informeret den "opdrætter" som hev flere hvalpe hjem fra den fabrik?!

Shamua

Hvis de er små syge, dehydreret eller bare skrænter lidt er det koldt og kontant aflivning.

Og ja.

Vh. Marianne