Nylige indlæg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Hvalpe / Dejlig fyr søger nyt hjem
« Nyeste indlæg af M94 Dato 27. Juli 2017, kl. 14:44 »
Min dejlige dreng på kun 4 mdr søger nyt hjem er personlige årsager.

Han er utrolig sød, meget nysgerrig og meget legeglad.
Han er bidetrænet, napper kun i leg, men bider aldrig i alvor. Han er utrolig nem at have med at gøre og elsker at kravle på ens skuldre. Han er derudover også bakketrænet.

Han er endnu ikke kastreret da han ikke er så gammel, og hans farve er standard med en kær hagesmæk.

Han sælges helst til et sted med andre ildere da han absolut elsker selskab (vi mødes med hans bror engang imellem). Han er en rigtig putter.

Til ham kan et rejsebur på 100*50 medfølge samt hans foder, diverse håndklæder og tæpper samt bakker.

Prisen er 700 for ham og vi bor ved Frederikssund

Forbeholder mig retten til at sige nej tak hvis jeg ikke har rigtig mavefornemmelse omkring interessante købere, han er så betydnings fuld for mig, så ønsker han kommer ud til et dejligt hjem

(billeder kommer)
2
Tjenester / Ferie pasning til to ilder
« Nyeste indlæg af jullsify Dato 6. Marts 2017, kl. 10:21 »
Søges pasning af mine to ilder fra 25.04-04.05. Jeg bor på Amager.
3
Ernæring / Sv: Oversigt - BARF
« Nyeste indlæg af Swack Dato 6. Januar 2017, kl. 15:09 »
Der er kommet en forhandler af kragborg i 2640 Hedehusene.
De leverer til en del kommuner på Sjælland 1 gang om måneden.
4
Helbred / Lungebetændelse?
« Nyeste indlæg af Michael Dato 1. Januar 2017, kl. 22:25 »
Hej alle, jeg har en ilder på 2½ år som i ca. en uges tid har været meget sløv det vil sige han leger ikke og ligger for det meste bare og slapper af, han har hurtig vejrtrækning når han er vågen ca 40-50 per min, og normalt når han sover på omkring de 28, han spiser faktisk meget godt nok omkring 40 gram om dagen og drikker vand.

Jeg bruger normalt lone riberholdt som dyrlæge men hun havde lukket i torsdags så jeg kørte til søren på trollsminde dyreklinik, som kikkede ham igennem og lyttede til ham osv. han sagde det var en lungebetændelse og han skulle på en omgang antibiotika i 10 dage, hvor vi er på 4 dagen nu og ikke nogen videre forbedringer endnu.

Det jeg gerne vil høre om er, om man overhovedet kan stille en diagnose som lungebetændelse ved kun at lytte til en ilder? tænker hjertefejl osv. har jo samme symptomer og skal man ikke lave et røntgenbillede for at være sikker og for at se om der er væske i lungerne?

Ville også gerne høre fra jer som har haft en ilder med lungebetændelse om hvilket symptomer ilderen havde, hvordan diagnosen blev stillet og om i også kun gav dem en antibiotika behandling for det.

Mvh.
Michael.
5
Adfærd / Sv: Råd søges til ilder napning
« Nyeste indlæg af Dyrenørden Dato 24. September 2016, kl. 00:43 »
Kan du beskrive adfærden nærmere og i hvilke situationer?
6
Adfærd / Råd søges til ilder napning
« Nyeste indlæg af Ilderlady Dato 2. September 2016, kl. 15:48 »
Hej alle
Min kæreste og jeg har nu 2 dejlige ildere på 5 måneder.
Alt er gået fint indtil videre, men nu er ilderne begyndt at få en sær adfærd mod mig.
7
Alt om ildere / Sv: Dansk Ilder Forening
« Nyeste indlæg af john1982 Dato 14. August 2016, kl. 10:55 »
Nu kan jeg se at tråden er lidt gammel
men dem som styrer gruppen på facebook dansk ilder forening har en tendens til at true folk med at blive smidt ud af gruppen og de besvare heller ikke hvorfor og de laver forskels behandling på folk i den gruppe og man kan ikke rigtig tage foreningen seriøs når de er sådan overfor folk og der er heller ikke ret meget info at få fra de admin som har den gruppe
så ved ikke om man skulle lave en anden forening hvor der ville ske noget mere
8
Helbred / Sv: Forslag til løbende "tandpleje" !?
« Nyeste indlæg af Dyrenørden Dato 2. August 2016, kl. 23:04 »
Ildere bør ikke få melon, de tåler ikke kulhydrater/sukker det kan føre til sygdommen insolinoma ildere er obligate carnivores hvilket betyder de udelukkende bør leve af animalske kilder, dette kan ikke helt lade sig gøre med tørkost dog men man kan sagtens finde god tørkost med meget høj kød andel. Derudover kommer tandsten ikke af kød men af tørkost da der i tørkost er stivelse som ildere ikke kan nedbryde og dermed giver det grobund for bakterier og tandsten. Det bedste du kan gøre er at give dem kød med knogle jævnligt her er kyllingehalse rigtig gode naturlige tandrensere :) Hele foderdyr såsom daggamle kyllinger,mus og rotter er også rigtig gode og sunde :) Hvis du erstatter en større del af tørkosten med kød er det vigtigt at sammensætningen er rigtig så din ilder ikke fejlernæres, ildere skal have både indmad (lever,hjerne,milt,nyre og testikler) ben & brusk samt kød i rette forhold for at være dækket. Hvis du tager et kig på dansk ilderforenings facebookside ved samme navn så ligger der her en guide til at råfodre med ordentlig sammensætning under filer, den hedder frankenprey oversat :)
9
Tjenester / Sv: Pasning af Merlin
« Nyeste indlæg af Dyrenørden Dato 2. August 2016, kl. 22:53 »
Hej Louise.
Forummet her bruges ikke meget mere, prøv istedet at så pasning på facebook siden dansk ilder forening, det er den største danske ilder side på fb :)

Håber det lykkedes dig, men håber også du er klar over han har en alder hvor statestikken siger han måske ikke har mange år i sig så du er forberedt på at han kan risikere at dø imens du er væk. Det håber vi selvfølgelig ikke men det er en god idé og være på forkant med dette også og have klare aftaler med passer om hvad der skal ske hvis ilderen bliver syg.

10
Tilbehør / Ilderbur: Furet Tower (ca 2 år gammelt)
« Nyeste indlæg af Sletho Dato 20. Juni 2016, kl. 19:50 »
Hej folkens

Da vores sidste ilder lige er død sælger vi vores fine ilderbur.
Sælges for 1000 kr
Det er cirka 2 år gammelt og er i rigtig fin stand.
Buret skal afhentes i Horsens :)

Se dba annonce her:
http://www.dba.dk/ilderbur-tower-ilderbur-e/id-1025024865/
Sider: [1] 2 3 ... 10