Ferretopia

Hvalp søges

Startet af Camillak22, 21. August 2011, kl. 16:23

Camillak22

Hej derude:)

Jeg søger en ilder hvalp gerne en lys, bakke og bide trænet :) men ellers er det personligheden der tæller ;)
Jeg er lige flyttet i hus med min kæreste så der er plads nok til den.
Det er første gang jeg køber ilder, men har nogen folk omkring mig der har forstand på dem og som har og har haft ilder, og har været inde og læse en masse så jeg er forberedt, og har haft dyr før:)
Jeg søger en ilder fordi jeg er helt tosset med deres personlighed :lol:, deres nuttede udseende, jamen alt ved dem <3

Håber at høre fra nogen som har en dejlig hvalp som kunne tænke sig at bo hos os og blive forkælet, og forgudet <3

Hilsen Camilla

p.s bor i oddense nær Skive

KariN

Det er en god idé at skrive til de forskellige opdrættere selv.

Opdrætterne sætter pris på at man selv viser initiativ og kontakter dem :)

Send en mail til den/dem du syns lyder fornuftige og fortæl om dig selv, hvad du kan tilbyde en ilder osv. osv.

Og at en hvalp er bide og bakketrænet er ingen garanti for at man ikke kan risikere at få en hvalp der ikke rammer bakken og bider når den skifter hjem, ildere er ligeså forskellige som alle andre dyr og derfor kommer den slags helt an på den enkelte ilder.
:)
Sov Sødt mine elskede pelsbørn; Julian, Cassiopeia, Naanok & Kaos, tak for alle de gode år og minder <3 I Lever videre i mit hjerte <3

Camillak22

Har prøvet at skrive til lidt forskellige venter bare på svar:) og så ville jeg lige helgardere mig med at skrive det her:) men ved du hvor man finder dem her inde er det bare dem under hvalpe til salg? er helt ny så ved ikke helt hvad kotumen er herinde og hvordan siden helt fungere?:)
Det har du helt ret i, det kan være jeg skrev det lidt som jeg forventede at de ikke ville bide og ramme ved siden af:)
Men mange tak skal du have ihvertfald :)

Amazing Ferret

Jeg vil så lige sige at det har været et møg år mht hvalpe og hvad jeg ser af herinde, så er der vist ingen opdrættere herinde der har hvalpe til salg mere.

Men held og lykke med din søgen  :D

Camillak22

okay mange tak:)

rengede heller ikke lige med at det var så svært at finde en :o

Amazing Ferret

Nu er du ret sent ude faktisk. Hvalpene kommer som regel fra marts til juni og tit er folk skrevet op hos opdrættere for at være sikker på en hvalp.

Men ellers kan du sikkert finde nogle hvalpe på guloggratis eller DBA..men det er lidt af et sats at købe hos dem

Dyrenørden

Guloggratis eller dba vil også være mit bud. så på GOG at der er en der vil af med en pastel tæve på 3 måneder :)

Camillak22

ja ved godt det er lidt sent men har været igang med at bygge hus om og det ville jeg lige ha overstået først:) men hvorfor er det et sats ved gog og dba? :)

Shamua

Du ved aldrig hvad du køber på gul og gratis og DBA. Jo, du kan godt finde dyr med tavler og baggrund derinde. Men så skal du gå efter dem.

Jeg har købt to dyr fra gul og gratis. Den ene har ikke haft en sygedag i hendes to år, den anden er lige død af kræft 2 år gammel. Han var ofte syg, og egentlig ikke en billig ilder at have, fordi man ofte skal til dyrlæge med sådan en type ilder. Han er den bedste ilder jeg har haft, men ikke noget jeg vil anbefale andre at købe. Hvis jeg var dig, ville jeg allerede nu, begynde at se på hvad forskellige opdrætter laver af kuld næste år. Bliv skrevet op til en hvalp :) Så har du også en mulighed for at følge hvalpe fra start. Selv besøge dem imens de er hos opdrætter og ofte kan man selv vælge hvilken hvalp du vil ha. Selvfølgelig ikke hvis der kun er en ledig hvalp :P Men der er rigtig mange fordele ved at købe hos en opdrætter. Du kan sikkert også finde dyr på gul og gratis som er gode dyr. Jeg var heldig at finde en. Men mange er rigtig uheldige. Det var jeg også.

Vh. Marianne

Minority ferrets

Det er et sats fordi du i mange tilfælde ikke ved hvad dyrene kommer fra - her tænker jeg med hensyn til genetik. De kan lide af alskens sygdomme og da du ikke ved om forældrene eller led længere ude på stamtavlen har eller har haft nogle sygdomme som er genetisk bestemte. Det kan også være den måde hvalpen er opvokset på der kan være noget skidt, f.eks. med foder som ikke har været ideelt og kan give problemer senere i dens liv. Det kan også være den er blevet behandlet dårligt og derfor bider mere eller er skræmt og forvirret.

Du kan uden tvivl få en super dejlig hvalp, men man kan jo ikke sige noget om dens leve tid.

P.s. Dette er ikke tilfældet med alle hvalpe der er på dba og gul og gratis!! Men en stor del er ikke til at regne med :)
Christina og Jimmy
Marlon, William, Willow, JJ, Sheldon, Anders, Kali, Daegan, Vincent, Geronimo, Pandora, Amy, Remus, Loki, Caya, Mattis, Birk, Balder, Pontus, Zero, Nemi, Logan, Pixie, Storm og Wicca <3
- Minority ferrets             D.I.P. Paise, Arwen, Lucifer, Gustaf, Metallica, Santo, Andy og Thor <3             R.I.P. Viktor <3
http://minorityferrets.weebly.com/index.html

Camillak22

okay mange tak til jer:) tror helt sikkert det er noget jeg lige tænker en ekstra gang over så :)

AlisVolatPropiis

Stamtavle er ikke snobberi i ilderverdenen :) det er den måde du sikrer dig på der ikke er meget indavl (dem der leverer til dyrehandlere er som regel ligeglad med alt avlsetik) eller en af de mange arvelige sygdomme som kræft eller lignende i linien -som køber skal man faktisk være meget obs på stamtavlen og tjekke den igennem :) hvis man ikke vil risikere hjertesorg...

Camillak22

ja præcis, men kan godt se hvad i mener nu:) men i starten, inden jeg kom her ind og har læst det jeg har, troede jeg lidt det var snobberi men kan sagtens se pointen nu :)

Anne

Jeg er enig med de andre, men hvis man ikke absolut vil have en hvalp, så sidder der dejlige dyr derude som mangler gode hjem. Det er altid et sats når man køber ilder, og endnu mere når der ikke er noget som helst info på den, men imellem de voksne dyr derude findes også nogle med kendt baggrund.

Jeg har selv haft et par "genbrugs" ildere, og de har været nøjagtigt ligeså dejlige som de andre, selv om usikkerheden selvfølgelig er større med ukendt baggrund.

Amazing Ferret

Hov jeg glemte at skrive i går at Cille herinde fra har en tæve hvalp til salg  :dans: :dans: