Ferretopia

Læs dette før du poster

Startet af tzari, 28. September 2008, kl. 13:11

tzari

28. September 2008, kl. 13:11 Seneste redigering: 29. September 2008, kl. 00:19 af tzari
Når du sælge eller købe en ilder vil folk tit spørgeom en del ting. For at undgå salgs tråden udvikler sig til en diskutions tråd vil det være en god ide selv at nævne så meget som muligt i annoncen. Her er en ide til ting der ville være gode at nævne:

Navn (hvis hvalpen er navngivet)
køn (incl neutraliseret eller ej)
Alder
Farve
Bakketrænet? /bidetrænet?/ evt. tricks.
Temperament
Hvad følger med: chip, vaccine (incl udløbdato), bur, tilbehør osv.
Pris ide.
Hvor er den fra oprindeligt (dyrehandel, privat eller opdrætter).
Med tavle eller uden. Ved tavle er det en god ide at nævne længden og hvem der er i måske folk har nogle i samme familie og gerne vil have en til fra samme familie af.
Vigtigste: hvor befinder dyret sig henne og hvordan kontaktes du.

Husk reglerne:
2.4 Det er ikke tilladt at nævne navne på dyrehandlere der sælger ildere. Alt andet snak om dyrehandlerildere er tilladt.
og
2.7 Det er kun tilladt at oprette salgstråde for dig selv eller dine venner, så du kan svare på eventuelle spørgsmål. Hvis en bruger søger en ilder eller noget udstyr, er det tilladt at linke til dba, gul og gratis eller andre salgssteder på nettet, men husk du ikke må henvise til dyrehandlere.
Hvalpe skal være mindst 10 uger ved udlevering og når ilderen er 6 måneder skal den sælges som voksen.
Vi anbefaler at du følger skabelonen i hvert salgsafsnit, for at undgå unødvendig diskussion, men dette er ikke et krav.
MVH Vivian@Phoenix ilder opdræt:
Avl: Dk Phoenix´s Golden New dawn, Blue Hour at Tiffany Kæl: Dk Phoenix´s Birdie(2007 avl). Katte:Filur,Valkyrie og Lykken Curly Ronja og Lykken Peer Gynt.
info side http://www.phoenix-ferret.info opdræt side www.phoenix-ferret.dk
Disclamer: Ovenstående indlæg er udtryk for min personlige mening, og der tages forbehold for, at indholdet kan virke stødende på enkeltpersoner