Ferretopia

Tillykke til vores 4 smukke banditter

Startet af lussingen, 25. April 2012, kl. 09:15

lussingen

Kære Cassidy, Jackson, Sundance og Bølle-Barlow <3

I dag bliver I 1 år. Hold da fast hvor er tiden gået hurtigt!! Jeg husker tydeligt den dag I blev født, for jeg var så heldig at overvære Jeres fødsel <3 Det var jo oprindeligt meningen, at det kun var 2 af jer, der skulle hjem til os, men vi var så heldige, at både Jackson og Barlow fulgte med, og dette er vi evigt taknemmelige for.
Jeg havde mine bekymringer ved at få Jer 4 hjem, for det syntes som en stor mundfuld at skulle have 4 hvalpe hjem på en gang. Men I gjorde hurtigt mine bekymringer til skamme, for nemmere og sødere hvalpe fandtes ikke <3 Bide- og bakketræning var en by i Rusland, I var bare så søde og nemme <3
Søde søde børner, et kæmpe tillykke med dagen. I skal fejres med gaver, sang og leg <3

Her kommer lidt billeder af Jer:

Først Cassidy: Vores søde, blide smukke dreng. Du har virkelig charme og personlighed. Du er nem, sød og helt uimodståelig. Du er begyndt at gøre, som onkel Cyrill gjorde, nemlig at lægge dig på siden og kigge op på os med det mest charmerende blik <3 Du har gjort det godt på udstillinger, og vi er meget stolte af dig!


Jackson: Vores ADHD-ilder <3 Du er den af Jer, der ligner Far-Fire mest af sind. Du er meget opmærksom på dine omgivelser, og reagerer på disse. Du kan være fræk som en slagterhund, for i næste øjeblik at drøne ind under kommoden, hvis noget virker farligt :fnis: Du har energi for 4 ildere, og du er altid på farten. Du er helt klart madfars dreng. Du står og venter på han kommer fra arbejde, og når han træder ind ad døren, insisterer du på at vaske ham <3


Sundance: Du er den, der ligner din far mest af udseende. Du hænger altid i vores bukseben, og insisterer på at blive taget op på armen. Du har fra helt lille været meget rolig og mild, og du har aldrig følt behov for at lave ballade. Du elsker at putte, både med mennesker og med dine ildervenner. Du har dog et lille drille-gen i dig, for du synes det er noget så sjovt at bide i Speedy, dit helt eget pivedyr :fnis:


Bølle-Barlow: Du er vores egen lille kælling i fin harmoni med Inani <3 Jeg kender ikke nogen anden ilder, der har den selvsikkerhed som du har. Du går altid dine egne veje og du går ikke på kompromis. Du er ikke bange for noget, men styrer hjemmet med hård pote. Selv din far banker du, hvis du lige synes han trænger til det :nej: Du har en vilje af stål og du er meget målrettet. Du har en forkærlighed for at bide i knoer, noget der er blevet dit varemærke. Du er dog også en meget sød, kontaktsøgende og kærlig pige, der elsker at ligge i arm og sidde på skulder <3


Her kommer så lige et forsøg på et gruppebillede af Jer :fnis:
Med venlig hilsen Mette og de 4 banditter: Sundance, Cassidy, Jackson og Bølle-Barlow.

Shamua


Vh. Marianne

Lena og Peter

Et stort tillykke med dem... Hvor tiden dog går hurtigt..  :)

Sølvsten


FerretParadise

Tillykke tillykke tillykke mine elskede små basser.  <3 :dans:

Ja tænk at det allerede er 1 år siden I kom til verden, jeg synes tiden går så hurtigt. I mit hoved er I stadig små hvalpe, men jeg ved jo godt, at I for længst er blevet store.
Jeg synes det er så dejligt, at jeg ser Jer så tit som jeg gør, så jeg rigtig kan følge jer, og stadig have det tætte bånd som vi har.

Her er lidt billeder fra jeres tid hos mig:
I tre tossede drenge.Jeg ved at I vil få en skide sjov og hyggelig dag, og jeg ved også, at der allerede er blevet sunget fødselsdagssang for jer.

Kys og knus fra gamle madmor.
Ann Hillerslev.

Amazing Ferret


Anne

Stort tillykke :D De er bare så smukke hele bundtet!

mette11


Eliza

TIIIILLYYYYYKKEEEEE brormænd og søs  :dans: :dans: Håber jeres madmor forkæler jer lige så meget, som min madmor bare har at gøre med mig  ;)
Jeg drøner videre, for skal lige tæske ham der Crush  :fnis:

båt båt

Catli
Fordi al den tid jeg kan få med mine dyr er vigtig.

Cille


A_M_T >Team Unique Ferrets<

Stort tillykke med alle 4 frækkerter ;)

CMS

Kæmpe stort tillykke til den dejlige 4-kløver! Jeg har jo haft fornøjelsen af at følge Jer på tætteste hold lige fra starten  <3 Især Cassidisen har jeg fået knyttet et stærkt bånd til  :love:

Jeg ved, I vil blive forkælet til skamme af Jeres søde madmor, madfar og Jannich! Jeres kommende "Lillesøster" hilser herhjemme fra og siger tillykke  :P
Mange hilsner Christina

Julie


Tanja11

Calcifer <3

R.I.P. Futte og Tykke

lussingen

Tusind tak til Jer alle sammen for jeres søde lykønskninger til vores banditter <3

Ann: Jeg er så glad for at du er så tæt på disse 4 skønne "børn". Det glæder mig at du kan følge dem, og se hvordan de udvikler sig <3 Jeg glemte helt at skrive, at fælles for dem alle 4 er deres mor Aylens kærlige og milde side <3

Anne: tak, jeg synes også de er så smukke <3

Elizabeth: Hils Catli mange gange og sig tak. Jeg skulle hilse fra Inani og sige, at vis ikke Catli selv kan banke Crush, så kommer hun gerne og hjælper, hun kan nogle beskidte tricks :fnis:

Christina: Ja, du har også været med helt fra starten. Det er så dejligt, når der er nogle, der følger ens dyr tæt. Så har jeg nogle at dele sorger, glæder og bekymringer med. Du var så god til Cassidissen på Dooking, han faldt helt til ro hos dig, det var bare så dejligt at se <3 Hele banden sender kys til deres kommende Lillesøster <3
Med venlig hilsen Mette og de 4 banditter: Sundance, Cassidy, Jackson og Bølle-Barlow.