Ferretopia

Mallow 3 år

Startet af mette11, 10. Maj 2012, kl. 08:57

mette11

I dag bliver min smukke og dejlige pige 3 år  :dans: Magen til fantastisk pige skal man virkelig lede længe efter  <3 Mallow har lige fra jeg fik hende (og vist nok også før) været en udfordring uden lige - hun forstår at holde sine ejere beskæftiget. Enten med at foretage flere ildersikringer eller ved at kræve at blive kælet med. For Mallow skal kæles med og hun skal nok selv sørge for at blive det! Hun ynder at komme op og møve sig ind til sin far og ligge og hygge på ham. Hun er ret meget fars pige.
Mallow kan mange ting. Hun kan komme steder hen hvor man troede det var helt umuligt for en ilder at komme hen - gang på gang  >:|. Hun er en utrolig hjælpsom ilder som altid vil være med der hvor der sker noget. Hun er intelligent ud over det sædvanlige og kan virkelig være udspekuleret. Hun har tilmed sat sine reserve-madforældre til at bygge højere spærringer når hun har været på ferie  :-$
Mallow er også godheden selv -  i hvert fald over for sine forældre!! Der er nok folk som er af en anden mening - min søster fex. som Mallow konsekvent æder når hun får muligheden for det  :-$ Men i det mindste sørger Mallow da for at min søster altid er opdateret med stivkrampevaccinationer!! Og det er jo en god ting at være! 

Mallow elsker at være ude og lege


Også om vinteren


En stige kan man jo altid lige hoppe op af...


Og så kan man sidde og posere lidt


Hov hvor er godbidden??
En stor tak til Julia som lod dette fantastiske lille væsen blive en del af vores liv  <3 Hvordan vi nogensinde har kunnet leve uden hende er ikke til at forstå.

lussingen

Et kæmpe tillykke til Jeres skønne Mallow-pige.
Hun er virkelig en ilder ud over det sædvanlige :fnis: Jeg kan huske første gang jeg mødte hende. Det var inde i deres fede løbegård. Hun kravlede op på mit skød, og lagde sig til rette og jeg kunne virkelig nusse med hende og hun nød det i fulde drag. Jeg fattede ikke en bjælde af at du sagde, at hun godt kunne finde på at bide :fnis: Hun var så sød og kælen og viste ikke tandsættet en eneste gang.

Næste gang jeg så hende, var også i løbegården. Jeg sad på en træstamme, og det måtte jeg åbenbart ikke for hende. Hun gik fuldstændig til angreb på mine fødder, jeg skulle bare dø :S Det endte med at jeg valgte at flygte ud af deres løbegård og søge dækning på den anden side. Hvad blev der lige af den kælne pige jeg mødte første gang?? :fnis:
Med venlig hilsen Mette og de 4 banditter: Sundance, Cassidy, Jackson og Bølle-Barlow.

mette11

Hehe...ja jeg ved det. Men hun er desværre ret utilregnelig mht. fremmede  :-$ Der er folk hun aldrig bider, folk hun altid bider og resten som nogen gange er gode nok og andre gange ikke  >:| Men trøst dig med at du er langt fra den eneste hun har jaget væk!
Jonas havde i lang tid faktisk svært ved at forstå hvorfor at jeg sagde at fremmede ikke skulle gå hen til hende, for i hans øjne er Mallow bare det sødeste og kærligste væsen - hvilket hun jo også er -til dels!!! Men nu har han efterhånden været vidne til flere gæster som måtte låne forbindingskassen  :-$ :-$ :-$ Det piner mig at hun gør det og det piner mig at jeg nok aldrig vil lade hende kunne være i nærheden af Anna, men så er det jo godt at her er plads til dem alle  ;) Jeg elsker Mallow over alt på jorden, men jeg skal aldrig have en ilder som hende igen  :ja:

Sølvsten

10. Maj 2012, kl. 09:27 #3 Seneste redigering: 10. Maj 2012, kl. 09:28 af Sølvsten
Stort tillykke smukke Mallow

KariN

Stort tillykke med hende :D

Jeg er helt vild med hende og hendes kæmpe personlighed :) Mallow ved hvad hun vil og hun skal nok sørge for at få tingene på hendes måde :D Det er slet slet ikke til at stå for :D

Jeg håber i får en rigtig dejlig dag sammen og hvis jeg kender hendes madmor ret så har hun shoppet lidt lækkert i dagens anledning ;) :lol:
Sov Sødt mine elskede pelsbørn; Julian, Cassiopeia, Naanok & Kaos, tak for alle de gode år og minder <3 I Lever videre i mit hjerte <3

A_M_T >Team Unique Ferrets<

Stort tillykke med hende :dans:

Lena og Peter


FerretParadise

Stort tillykke med hende.
:tillykke:
Ann Hillerslev.

AlisVolatPropiis

Kære Søster
Kæmpe tillykke til dig...og Os -har en lortemadmor der ikke gider ...GIDER!! -hvad gir du mig?...lave fødselsdagstråde -bare fordi de ville være noget lignende "ups jeg har da lige glemt...men tillykke" -så er det jo godt vi altid bliver forkælet herhjemme :D

Nå men tillykke til dig -vi er jo et lidt specielt kuld, om det er genetisk -pga. vores sære mor, og hybrid far, eller om det er arveligt, -altså vores start hos vores sære mor OG sære opdrætter ved jeg ikke...men specielle DET er vi :) Madmor og Madfar synes du er herlig, og ingen af dem er endnu blevet smagt på :D og du er ALTID velkommen hos os...for dem...jeg kan godt lide at banke lidt på dig, og mine venner banker MEGET, men det er nu meget hyggeligt når i er her :D

Møøøøs og Båt Thlayli-roo :P

Cille


Anne

Kæmpe tillykke til Mallow (og til bror og søster også )

Tanja11

Stort tillykke til hende :tillykke:
hun er virkelig smuk :)
Calcifer <3

R.I.P. Futte og Tykke

Barky

Tillykke med fødselsdagen Mallow, Thlayli og Clover!!! :D :D :D

"Mine" dejlige, til tider besværlige, unger. *G*
Bla bla bla.... Hilsen Julia

Julie

Stort tillykke med hende.mog også stort tillykke til de andre søskende :D

Shamua

Stort tillykke med din fine pige :)

Vh. Marianne