Ferretopia

Tæve med "ukendt" termin

Startet af amanda220698, 15. Maj 2012, kl. 13:32

amanda220698

15. Maj 2012, kl. 13:32 Seneste redigering: 21. Maj 2012, kl. 00:20 af Malene
[besked=Malene]Delt fra: Tæve med hvalpe.[/besked]

MIn tæve Frida skulle have haft hendes hvalpe her den 12.. Men de er bare ikke kommet endnu.. man kan mærke dem..  så de er der inde. :( Kan nogen eventuel fortælle hvor jeg kan finde ud  hva' der er galt.. Eller kan de bare gå MEGET over tiden.. 


Gider ikke negative svar.. Da mange dog kommer med dem..  8)
Frida<3 Faxe<3 Franz <3 Fanta<3

AlisVolatPropiis

Nu er det svært ikke at svare negativt...for det er altså ikke ret positivt at din tæve har haft hvalpe i flere dage efter termin...så er de højst sandsynligt døde og ved at rådne op derinde -så der skal et kejsersnit til. Medmindre du altså har regnet helt galt.

Jeg ved ikke helt om jeg kan sugarcoate den slags svar, men du skal til dyrlæge NU! inden hun også dør af det....

mette11

15. Maj 2012, kl. 13:45 #2 Seneste redigering: 15. Maj 2012, kl. 13:50 af mette11
CitérMIn tæve Frida skulle have haft hendes hvalpe her den 12.. Men de er bare ikke kommet endnu.. man kan mærke dem..  så de er der inde. :( Kan nogen eventuel fortælle hvor jeg kan finde ud  hva' der er galt.. Eller kan de bare gå MEGET over tiden.. 
Dyrlæge NU og helst i går!

Edit: Husk at det SKAL være en dyrlæge der har forstand på ildere og du skal IKKE vente til i morgen og se tiden an (jeg formoder at du vil din ilder det godt nemlig og så kan det seriøst være et spørgsmål om timer/minutter).

AlisVolatPropiis

15. Maj 2012, kl. 13:55 #3 Seneste redigering: 15. Maj 2012, kl. 13:57 af AlisVolatPropiis
Men nu kan jeg se du har først har fjernet hannen den 9 april...så teknisk set kan hun have termin helt frem til den 21 maj -du må hellere få hende skannet...laver du kejsersnit for tidligt, dør alle hvalpene, men er de "gamle nok" nu, og døde...ja så dør din tæve desværre.

Jeg kan desværre ikke engang give dig en analyse af hvad jeg synes er mest plausibelt for ildertæver bliver ikke drægtige af den første parring, den giver derimod ægløsning, så det er muligt hun først at blevet drægtig en af de sidste dage MEN...der skal meget sjældent flere parringer til end 2 stykker..nogle giver dem en 3 for en sikkerheds skyld og når det er ret traumatisk og stressende for tæven at blive parret -for tæven er det nærmest voldtægt, så kan det sagtens ske at fostrene er blevet udstødt uden at komme helt ud. -de er ret sarte med stress både fysisk og psykisk.
Parring tager også på hendes krop, og har hun ikke haft calcium nok, eller har du givet hende for lidt tilskud, jamen så kan hvalpene være misdannede og igen måske sidde fast eller hendes krop har bare valgt at tro der ikke er nogen graviditet, men har glemt udrensning -det sker tit -også hos mennesker.

Jeg håber i kan få hende skannet og din dyrlæge er god nok til at afgøre om hvalpene er døde, eller gamle nok til at komme ud. Held og lykke med det :) jeg krydser for Frida :)


en lille anmodning til en anden gang...så lav din egen tråd...lad være med at skrive dit eget emne i en andens tråd...det er virkelig frustrerende for os andre. Jeg skal nok flytte dette emne når jeg er sikker på du har fået svarene og Frida har det godt :) vil heller ikke forvirre dig :)

Lena og Peter

Citat fra: amanda220698 efter 15. Maj 2012, kl. 13:32

Gider ikke negative svar.. Da mange dog kommer med dem..  8)Hvis du ikke gider negative svar, så sæt dig ind i hvad du laver, inden du dræber dine dyr.. Det er dem der betaler prisen for at du ikke ved hvad du laver, eller har haft en erfaren avler til at hjælpe dig...  :X

Nina_eliz

Isteder for å sitte på forumet og klage over at du ikke vil ha negative kommentarer kan du reiese til dyrlegen med tispa di!!! der skulle du ha vært for lengst!

Du bryr deg vel såpass mye om tispa di at du vil hun skal leve?? eller???

Foreslår at du leser litt her på dette forumet, og heller rådfører deg hvis du skal noen sinne ha et kull til... Tror du mangler en hel del når det kommer til informasjon når det kommer til ilderavl...
Det sitter så mange her inne men bøttevis med kunnskap, så de har garantert et svar på det du lurer på..

FerretParadise

Mon hende Amanda har læst det der er skrevet, så tråden kan blive delt?
Jeg vil nemlig meget gerne opdaterer i tråden, men har ikke lyst når der står alt dette andet i min tråd.
Ann Hillerslev.