I den virkelige verden > Dyrlæger

Ilder venlig dyrlæge i Nordsjælland?

(1/2) > >>

NataschaJ:
Hej alle i skønne mennesker :)
Jeg går lige nu og venter på et kuld med ilder hvalpe hvor jeg skal hente en eller to fra :)
De er ikke kommet endnu og er først sat til den 23 Maj.
Men nu vil jeg så lige undersøge omkring dyrlæger.

Jeg bor selv i Helsingør.
og ved at de priser vi har heroppe er ret syre i forhold til normalen :(
Og så vidt jeg ved er der ingen af dem der er specialiseret i ildere.

Kan i anbefale nogle i nærområdet? (har ikke noget imod at køre lidt)
Og hvilke priser har de sig der?

Tænker på sterelissering, kastaration, vacc og evt chip?

Mvh Natascha  :)

KariN:
Lone på jagtvejens dyreklinik eller Alison Wilson hos Dyrlægehuset i Ballerup, er de absolut mest kompetente ilder-dyrlæger du finder på Sjælland.

Barky:
Til de "sædvanlige" ting som neutralisering og vaccination og chip, kan de fleste dyrlæger godt behandle ildere. Men hvis ildere bliver syge på andre måder, så anbefaler jeg meget kraftigt at du benytter dem som KariN nævnte. :)

Stephanie:

--- Citat fra: Barky efter  7. Maj 2013, kl. 16:12 ---Til de "sædvanlige" ting som neutralisering og vaccination og chip, kan de fleste dyrlæger godt behandle ildere. Men hvis ildere bliver syge på andre måder, så anbefaler jeg meget kraftigt at du benytter dem som KariN nævnte. :)

--- Afslutning på citat ---

Jeg ville nok også bruge Alison eller Lone hvis det var sterilisering af tæver, synes jeg har hørt for mange gange om dyrlæger der har glemt lidt væv eller ikke har fået gjort det ordentligt

Shamua:
.... Jeg har været ved en dyrlæge her i Randers, en jeg aldrig bruger, sådan bare fordi jeg skulle vaccinere og det skulle være NU. Han var den eneste der havde tid.

Først ville han vaccinere med den forkerte vaccine (den til hunde, puppy "something") men fik ham så til at bruge den rigtige (Fabrivac dist.) .. Men så ville han alligevel sætte den forkerte vaccines klistermærke i vaccine bogen ......  >:| Så ja, selvom de fleste dyrlæger BURDE kunne finde ud af at vaccinere, så sørg lige for at sige at det skal være fabrivac dist. :)

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version