Ferretopia

Faithful Kiara x Nightshade's Whole Lotta Love

Startet af CMS, 2. April 2014, kl. 13:12

CMSRollo kommer fra min "original" linje, nemlig Javas linje, da han er barnebarn til Javas søster, Coco. Jeg har denne linje meget nær, og den har en god sundheds-statistik, en god levealder og efter min mening også udseendet og temperamentet med sig. Rollo er født og bor i Finland, hans mor er fra Estland og hans far også fra Finland. I hans tavle er primært pastel og albino i de første led, og jeg har opdatering på levealder og sygdomshistorie på en god del af hans forfædre.

Rollo er en stor dreng med et dejligt bredt ansigt. Han er lys i farven og har smukke store øjne. Rollo er en lang ilder med en god portion hvalpefedt, men det ligger til linjen at være godt i stand den første vinter. Han er en krammebamse uden lige, og der kan ikke sættes en finger på hans temperament.

Kiara er fra svenske jagtlinjer og har en god opdateret stamtavle der i visse led går tilbage til 1991, da hendes opdrætter begyndte at nedfæste sine linjer. Linjen har en god levealder og sundheds statistik, og jeg har høje forventninger og glæder mig til at følge linjen fremover.
I Kiaras tavle findes primært vildtfarvet og lidt pastel, men albino er forekommet i nogle af kuldene ude i tavlen. Personligt tror jeg, Kiara er for mørk til selv at bære albino.

Kiara har en rigtig fin bygning, en god længe og en fin muskelmasse. Hendes ansigt er bredt og hendes farve meget mørk. Hun er en følsom pige, der knytter sig enormt meget til de mennesker, hun vælger at stole på.

Som par har Kiara og Rollo faktisk den samme flotte brede hovedform (selvfølgelig i en han og en tæve udgave), og den forventer jeg af gode grunde de giver videre til hvalpene. De er begge kompakte dyr med en flot pastelfarve, hvor Kiara er rigtig mørk og Rollo noget lysere, og jeg forventer derfor pasteller i forskellige nuancer på pastel-skalaen. Jeg glæder mig enormt meget til at se og følge disse hvalpe selv, og hvis alt går vel, har Kiara termin i påsken.

Hvis du vil vide mere om dette kuld eller mit opdræt generelt, vil der være info at finde på: www.noccalulaferrets.dk og spørgsmål kan adresseres på mail c_steensbro@hotmail.com
Mange hilsner Christina

Eliza

Jeg synes det er en modbydelig tarvelig parring for alle dem der ikke skal have pasteller  :nej:
Fordi al den tid jeg kan få med mine dyr er vigtig.

Cille

En rigtig lækker parring, og et par rigtig smukke dyr... tror min blindhed kommer til at blusse op her :P <3 :D

CMS

Tak begge to! Jeg glæder mig selv rigtig meget og er ret sikker på, der er hvalpe at mærke! :D <3

Citat fra: Eliza efter  2. April 2014, kl. 13:17
Jeg synes det er en modbydelig tarvelig parring for alle dem der ikke skal have pasteller  :nej:


Mooooon ikke der kommer en parring mere, som er lige noget for dig :P ;)
Mange hilsner Christina

mette11

LALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALA

CMS

Så kom hvalpene, og intet mindre end 10 kunne gøre det! <3
De kom lørdag aften og de sidste lidt over midnat. Kiara klarede det hele rigtig flot, men hun var meget træt til sidst, så jeg hjalp med de sidste par hvalpe. Hun blødte en del, men det stoppede efter den sidste moderkage, og mælken løb til, som den skulle.
Kiara har 8 babser og heldigvis godt med mælk til alle 10 hvalpe. Hvalpene virker konstant mætte og tilfredse, og Kiara passer dem rigtig fint.
Mange hilsner Christina

Cille

Stort tillykke med dem :D
Glæder mig til at se mange billeder af de små <3
Selvom jeg jo har set billederne.

Shamua

Stort tillykke med det fine kuld <3
Glæder mig til at følge dem :)

Vh. Marianne

Jane31

TILLYKKE med de små   ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Og godt at høre mor også har det godt.
Glæder mig til at se billeder.  :P
Kæmpe hilsen fra en spændt Jane31

Klemoc

enormt tillykke med de små :D og det lyder rigtig dejligt at det er gået, og at det går så godt, selvom at hun fik så mange hvalpe :D vi glæder os til billeder <3 <3 <3
Går også under navnet Steffen :)

Barky

Jeg glæder mig til at se dem med fingrene om nogen uger!! :D :D Og tillykke med babyerne!
Bla bla bla.... Hilsen Julia

Eliza

Endnu engang tillykke med de små pelsrejer <3
Fordi al den tid jeg kan få med mine dyr er vigtig.

Klemoc

får vi snart nogle billeder? :P eller er hvalpene ved at rende dig over enden? :fnis:
Går også under navnet Steffen :)