Ferretopia

Fritter og 2 katte ???

Startet af Connie, 20. April 2015, kl. 21:09

Connie

Hej allesammen.

Jeg har været væk noget tid, men er vendt tilbage...     Jeg har et spørgsmål til jer, som jeg håber i kan hjælpe mig med :)

Jeg vil jo så gerne forsøge at have et nogenlunde liv med 2 fritter( som ikke er her endnu.--.--- ) jeg har så 2 dejlige indekatte, den ene bliver 2 år til september og den anden bliver 1 år her til maj. ...
Det er hhv. En Hellig Birma og en Main coon -- det er ham der er yngst.   Og de har bare et super godt forhold til hinanden...       min store tvivl ved at skaffe mig 2 fritter er bla. om det er for sent for mig at skaffe fritter og om det vil komme til at ødelægge kattenes forhold ?????


jeg har læst lidt af de tråde der ligger herinde omkring emnet.. men jeg er godt noget meget i tvivl alligevel. Jeg har i mange år ønsket mig fritter, og nu da jeg er permanent hjemmegående... vil jeg gerne have lidt mere ind i  min hverdag end bare kattene...   

Min mand... er meget urolig for om det vil gå for meget ud over kattene.......     jeg kan godt se det fra hans side.....   men for pokker da----     

Jeg håber virkelig i kan give mig nogle svar ...  :(

På forhånd Tak

Connie

Shamua

Hej Connie, jeg vil mene at det godt kan lade sig gøre.

Hvis du får to hvalpe, så vil de fra start vænne sig til kattene. Det er sjældent jeg hører om at kattene er efter ilderne, det er mest den anden vej, og hvis de så er vænnet til dem fra start, så tror jeg det ville kunne gå.

Det vigtigste er at kattene har et sted .. eller flere, hvor de kan være i fred for ilderne.

Jeg har selv en kat, og han har hylder og vindueskarme, hvor ilderne ikke kan komme op.
Altså, det vigtige er at kattene skal have mulighed for at flygte fra ilderne.

Held og lykke med det. :)

Vh. Marianne

Connie

hej

Tusind tak for at jeg endelig kunne få et svar.  :dans:

og tak for svaret..

Jeg forsøger.... Misserne har et stort træ og de bruger mine skabe også.... men der vil self. komme hylder og sådan noget op på væggene :)

Men tak skal du have Shamua

Kathen

Jeg har selv to katte og to fritter og det fungerer strygende! self. igen skal alle parter have deres "helle" når de ikke gider længere :)

Vi startede ud med en fritte, så en kat, så to fritter og nu to katte også.
Kattene er nysgerrige på fritterne og skal lige vænne sig til deres lugt.
Vores katte og fritter fungerer som sagt godt, der er engang imellem hvor vores ene kat leger lidt for voldsomt med fritterne, men han stopper så snart man siger stop :)

Connie

Tak for svaret!

Godt at vide det kan lade sig gøre :)