Ferretopia

Ny Ilder angriber

Startet af Skurken, 7. September 2013, kl. 11:48

Skurken

Vi har fået en ny ilder (11 uger) som legekammerat il vores nu 1 år gamle ilder, de kan fint sammen, men når vi stikker vores hånd ind i buret så går den direkte efter vores fingere, når den er oppe hos os og ligger på brystet, så den så sød og vil rigtig gerne kæle og putte, det er kun når vi er stikker pølserne ind i buret, nogen der ved hvad problemet er, det skal lige nævnes at vi først fik den hjem i går, så den er jo helt ny i vores hjem.

Barky

Er det fordi at den er legesyg når i stikker fingrene ind i buret? Så skulle I måske bare åbne buret og lade den selv komme ud? Det gør jeg herhjemme. Ilderne flyver selv ud af buret så snart at lågen er åben. Om de har været der i 10 min eller 10 timer betyder ikke så meget.
Bla bla bla.... Hilsen Julia

Skurken

Vil ikke ligefrem kalde dens angreb for legesyg, den angriber og bider helt vildt, vi håber lidt det bare er fordi den er lidt stresset over at være et nyt sted, for der var ingen problemer da vi så den de første  gange hos sælgeren, det kom først kort efter vi var kommet hjem med den.

Barky

I kan prøve at give godbidder når i stikker hænder i buret. Tydeligvis bryder den sig ikke om det. Så godbidder, ros, olie hver gang i putter hænder derind. Så han forbinder hænder i buret med noget positivt. Og lad ham selv gå ud, ved blot at åbne lågen og lade ham selv komme ud.
Bla bla bla.... Hilsen Julia

Skurken

Synes bare det er underligt den er sådan nu, især når der Inter var hos sælger, men det kan jo bære fordi den er et nyt sted nu og lige skal falde til ro og finde sin plads i hjemmet.

mette11

Det kan være meget stressende for en hvalp at flytte, så måske er det det som han reagerer på. Prøv at giv ham lidt tid til at falde til og lære jer at kende. Det er en god ide at give masser af godbidder lige i starten, så han hurtigt lærer at forbinde jer med noget godt.
Lad ham selv komme ud af buret og observer i hvilke situationer at han bider og forsøg at ændre disse eller undgå dem i starten.