Nyheder:

Tip!Medlemslisten kan du søge efter brugere, ud fra navn, antal ildere osv.

Hovedmenu

Chucky

Startet af lille_jill, 25. Oktober 2014, kl. 17:22

lille_jill

Jeg valgte dig ud da du kun var en lille tot på 3 uger. Du havde været ønsket fra min side i rigtigt mange år i forvejen og da jeg så dig på billedet var min første tanke: "Det skal være ham der den store lange en". Første gang jeg så dig var ikke den heldigste episode. Jeg blev forsøgt myrdet af din mor. På det andet besøg tabte jeg dig på gulvet, og vi blev lige siden drillet med at det måtte være årsagen til din lidt forvirrede personlighed og store sovehjerte.
Du flyttede hjem til mig da du var 10 uger. Jeg hentede dig hos dyrlægen og vi tog hjem på mit kollegie. Jeg holdt barnets første sygedag, som man jo gør når en lille ny er flyttet ind. Det viste sig ret hurtigt at det hele var en større mundfuld end lige beregnet. Jeg kontaktede din opdrætter allerede efter et døgn og fortalte at du måtte være gået i stykker. For du lavede ikke andet end at hoppe rundt og te dig idiotisk! Hun forsikrede mig om, at han var helt som han skulle være. Samme dag gik vi en lang tur og endelig efter flere timers vandren gik du kold, og jeg fik fred for et par timer. Jeg begik alle de klassiske begynderfejl på dig. Bare den første uge fik du fortærret et pivedyr og udviklede en livslang panikangst overfor fugle. Du fik et par veninder de første par måneder, som senere måtte flytte. Men du var ligeglad, så længe der var tørret lunge, madmor og en vasketøjskurv at sove i.
Igennem alle dine 7 år var du verdens fredeligste ilder. Lige bortset fra i den periode hvor det kun var os 2. Pludselig fik alle et hak, hvis de kom imellem os. Vi var i den her periode meget sociale, mest i Danmark, men også i Tyskland, Polen, Norge og Sverige, hvor du vandt mange præmier og blev klappet af en masse mennesker. Men selvom vi var afsted næsten hver weekend, så var det ikke nok og jeg kunne se at du kedede dig. Det var her jeg besluttede, at du skulle have Amina. En beslutning som du ikke ligefrem var tilfreds med de første par år. Med tiden lærte du dog at holde af hende og ligefrem passe hende når hun var syg.
Dine sidste par år var lidt hektiske. Først en del flytninger og siden et par forfærdeligt irriterende ilderhvalpe, som mente at du skulle bruges som legeonkel. Men du holdt hovedet koldt, og helt frivilligt lod du dig bruge som redemateriale af Amina og som underholdning til alle 7 hvalpe.
Jeg har mange gange troet at nu var det slut, men hver gang er jeg blevet overrasket. Faktisk var du frisk lige til det sidste og det er ikke andet end en uge siden at du lavede ballade ved at hoppe op på sofabordet for at tigge mad. I torsdags kunne jeg dog se, at du ikke ville mere. Du var blevet indhentet af din høje alder og trængte bare til at sove tungere end du selv kunne. Så du fik fred.
Kære Chucky, jeg savner dig så forfærdelig meget. Du vil aldrig blive glemt. Sov godt <3


Barky

Jeg er så ked af det på dine vegne Jill.
Han var en kæmpe personlighed, som alle kendte og holdt af. Jeg er ked af at han ikke er her mere. :'-(
Bla bla bla.... Hilsen Julia

Cille


mette11

Kondolerer rigtig mange gange  :( :( :( Det er så trist at den kære gamle herre ikke længere er her - han var sgu en som jeg efterhånden troede ville leve for evigt.

Amazing Ferret

Sov godt Chucky  <3 <3

Jeg husker tydeligt at din mor Izzy overfaldt din madmor...hun skulle i hvertfald ikke for tæt på jer hvalpe.
Din madmor har virkelig holdt af dig fra dag 1 og det tror jeg alle er klar over.
Du var den sidste ud af et kuld på 7 som er draget over regnbuen...så nu kan i alle være sammen igen <3 <3

Kondolere dit tab Jill, jeg ved hvad han betød for dig  <3

lussingen

Kondolerer Jill :( han var noget ganske særligt !!!! Jeg vil altid huske ham med et smil på læben. "Nej nej Chucky bider ikke, han er altid så sød". Hvorefter han først hakkede Jannich og derefter mig :fnis: der er ingen der kan være i tvivl om hvor højt elsket han var <3 god rejse Chucky og hils på den anden side.
Med venlig hilsen Mette og de 4 banditter: Sundance, Cassidy, Jackson og Bølle-Barlow.

Ferretale

Kondolerer rigtig mange gange  :(