Nyheder:

Velkommen til Ferretopia!
Ris, ros, forslag og hjælp til Ferretopia foregår i Feedback.

Hovedmenu

Ny på forum, ny til ilder/fritte

Startet af Blackbeth, 22. April 2014, kl. 17:41

Blackbeth

Hej
Jeg er ny i hele dette univers, jeg blev rådet til at komme ind på et fritte/ilder forum hvis jeg overvejede at få mig en og det gør jeg.
Jeg har altid elsket dyr, altid haft dyr, men aldrig haft en fritte/ilder selvom det har været en drøm for mig meget længe og nu tager jeg det næste skridt og starter her for at lære, se, føle og høre om disse små dejlige væsner og forhåbentligt en dag selv eje én.

I øjeblikket har vi allerede huset fuld. Vi har 10 rotter, 5 hanner, 5 hunner. 3 katte og en vædder kanin på vej (ikke dværg slagsen, den store vædder kanin)
Jeg har haft både papegøje der blev 22 (voksede op med den, min far købte den som baby, men han var min bedste ven til den dag han døde :C) vi har næsten altid haft hund (mindst 8 som jeg husker navnet på, da vores første hund døde af alderdom da jeg kun var 2 husker jeg ikke hans navn :/) og 5 familie katte mens jeg voksede op, 9 mus, 4 dværghamstre.... Alt i alt har jeg vist altid haft et kæledyr at overøse med kærlighed :D

Jeg har været frivillig ved en vildplejestation, men måtte stoppe da jeg flyttede til midjylland hvor jeg bor nu.

Jeg kan ikke komme på ret meget mere at sige lige her, men i er hjertens velkommen til at skrive ^^

Eliza

Velkommen til :)

Ildere er nu også fantastiske dyr, men de kræver at man sætter sig lidt ind i tingene, måske også lidt mere end med så mange andre dyr.

Mit råd er at du skal tage ud og besøge nogle ildere og gerne flere forskellige steder, da der kan være stor forskel på dem og man ved ikke altid hvilken type personlighed man får.

Fordi al den tid jeg kan få med mine dyr er vigtig.

Dyrenørden

Hejsa velkommen til :)

Som det bliver skrevet er det bedst at tage ud og besøge nogen med ildere, du skal være velkommen hos mig jeg bor lidt uden for randers og har 5 ildere men får 1 måske 2 mere i år :)

Anne

Velkommen herinde :D Super godt at du begynder at undersøge om ildere, i stedet for bare at kaste dig ud i det. Med den rigtige viden og den rigtige start er ilderen et helt fantastisk kæledyr (eller hobbydyr om du vil, da mange af dem egentlig ikke rigtigt gider kæle) :)

Der er en opdrætter i den by du bor, Soelbergs sun https://www.facebook.com/pages/Soelbergs-SUN-Ferret/270652126308537 måske du kan få lov at komme på besøg der? Jeg er nemlig helt enig med de andre i, at den bedste måde at lære på, er at komme ud og møde dyrene (men selvfølgelig også at læse en masse :) )

Sølvsten


Shamua


Vh. Marianne