Nyheder:

Tip! Du kan indsætte en begivenhed i Kalenderen hvis du holder træf eller ligende.

Hovedmenu

Håber i vil støtte op! :)

Startet af Katrine Wulff, 2. August 2014, kl. 14:26

mette11

Jeg bor i Taastrup og har fem ildere - den ene mangler en hjørnetand dog. Du er velkommen til at låne dem også.

Anne

Vi er også nogle stykker i om omkring Aalborg. Jeg har selv 6 i alderen 1-5 du er velkommen til at kigge på. Måske du skulle tage med som variabel, om dyrene er fodret helt eller delvist med kød eller kun med tørfoder.

Glæder mig til at høre mere om dit speciale :)

Katrine Wulff

Hej allesammen!

Som det ser ud nu, er jeg ved at fylde kalenderen for de næste par uger med aftaler hos søde ilderejere i Københavnsområdet og opland, der har indvilliget i, at lade deres dyr deltage i specialeprojektets opstartsfase: Pilotstudiet. Det bliver med garanti lærerigt for mig og det er SÅ sødt af folk, at de tager tid ud af deres travle hverdag for min skyld!   :dans:

Når dette er overstået og jeg har rettet og ændret og finpudset metoderne 100 gange  ;) , så kommer tiden til den egentlige "landsdækkende" dataindsamling. Jeg glæder mig til at møde jer allesammen.
Selvfølgelig vil jeg, i forbindelse med mine målinger, opretholde en høj standard for hygiejne - det kan i trygt stole på! Men, det kommer alt sammen til at fremgå af det materiale ejerne får forud for undersøgelserne. Dette omfatter desuden et spørgeskema, med en række spørgsmål til det enkelte dyr (bl.a. hvilken type foder de har fået, osv. @Anne).
Under pilotprojektet kender jeg alderen på ilderne på undersøgelsestidspunktet; ved dataindsamlingen hemmeligholdes denne for mig og afleveres på en lap papir i en forseglet konvolut efter undersøgelsen. Det bliver virkelig spændende og se, om der er en sammenhæng mellem alder og translucensudbredelse og/eller alder og recidiv af tandkødsranden  :D

Mvh. Katrine

CMS

Jeg bor i København S og har 5 ildere, du gerne må bruge, hvis du har lyst :)
Mange hilsner Christina

Ferretale

Hvis du skulle komme forbi udstillingen på Lolland, har jeg 3 stk. du skal være velkommen til at se på  :)