Nyheder:

Ingen spørgsmål er dumme, så bare spørg hvis du er i tvivl og husk endelig at fortælle lidt om dig selv, i Præsentationer :)

Hovedmenu

Hej alle sammen :-)

Startet af BMJ, 3. Oktober 2014, kl. 15:06

BMJ

Jeg har med stor glæde opdaget jeres forum for et par dage siden, og jeg synes at jeg vil præsentere mig selv.

Jeg blev først introduceret for ildere, for næsten 4 år siden, da jeg mødte min kæreste. Han ejer den skønneste lille fritte på næsten 5 år, ved navn Hannibal. Nu kan jeg slet ikke forestille mig et liv uden den fantastiske lille bandit, der hersker over min kæreste's 80 kvm. Han følger os rundt, og gør altid hverdagen lidt mere sjov for os :-) Han er desværre købt i en dyrehandel, men på trods af at hans tumulte start på livet, så er han vha. af en stor indsats fra min kærestes side, blevet det roligste gemyt. Han bider aldrig, han napper kun meget blidt under leg, han er meget tillidsfuld og forventer altid at vi griber ham, bare han kan se vi er i nærheden ;-) Han har dog aldrig lært det med bakken, men går gladeligt på avisen. Han er nok lidt forkælet.. Hmm, nej okay, han er meget forkælet! Han drikker helst koldt vand, som vi skal servere og tager også meget gerne sin mad fra vores hænder, inden han starter i skålen :-D

Vi vil gerne tilføje to mere til flokken, som skal bo hos mig og forhåbentlig vil vi kunne sætte dem sammen med Hanni senere.
Vi drømmer lidt om to hvalpe, der helst er opforstret sammen eller bare er gode venner, så de kan have stor glæde af hinanden (og Hanni).
Vi vil gerne ud og møde nogle af opdrætterne, så de vil nok høre fra os snart.
Ellers regner vi med at tage til Julefrittevitten, så vi kan få lov til at møde nogle andre ilder-tosser som os og selvfølgelig også de dejlige dyr!


Barky

Velkommen til forummet. :D

Her er massere af gode råd og støtte at hente fra andre ligesindede. :)
Nu er jeg ikke selv opdrætter længere, men jeg har tilfældigvis 3 hvalpe i øjeblikket. Jeg har skrevet lidt om hvorfor her: http://ferretopia.eu/index.php?topic=8880.0

De søger nye hjem om 4 uger, så I er meget velkomne til besøg hos mig og de små i Valby.

I kan se mange flere billeder og video hvis I kigger på min facebookprofil. Jeg har ladet alt med hvalpene være offentligt så alle kan følge med. :)
https://www.facebook.com/julia.keil.beck
Der er også videoer her: https://www.youtube.com/channel/UCXWI_eNrOF4TCrPmWtvAHXQ

og så for at være rigtig flabet et citat fra min annonce:
CitatDe er alle ledige og søger nye hjem når de er blevet 10 uger. Til den tid vil de være chippet og vaccinerede. De bliver ikke solgt til avl, så jeg skriver en kontrakt som skal underskrives af sælger og køber.
De er opvokset på kvalitetstørkost og barf. Der følger lidt tørkost og en krøyerkugleseng med til hver hvalp.

De koster 1200,-

Der er 2 tæver og en han. Shreya, Felicitas og Faustus.
De bliver alle alm vildtfarvede. Shreya har lidt hvid hage, men de 2 andre har ingen aftegn.

Skriv til mig på barkyferret@hotmail.com eller send PM herinde hvis du/I er interesserede.

Hvalpene koster ikke mere fordi at vi ikke ved noget om dem (stamtavle, hvem er faren osv), så de koster kun hvad det koster at fodre dem op på kvalitetsfoder med chip og vaccine, al tid og socialisering er "doneret" af mig. Pengene går til medicin til de hjemløses hunde så de kan blive behandlet, en dyrlæge donerer tiden og evnerne, men medicinen koster.
Bla bla bla.... Hilsen Julia

BMJ

Tak!
Arhh, de er bare så søde  :D :D - Hvordan skal man kunne stå for dem  :love:
Jeg skriver til dig :-)

Shamua

Velkommen til :)

Håber to totter fra Julia, lige er noget for dig :)

Vh. Marianne

Anne

Velkommen til :D Julias små pasningshvalpe er simpelthen for kære! Og så er det jo sjældent man får så små hvalpe på denne årstid, så kunne da være fedt hvis det var et match :)

Jeg kommer også på julefrittevitten og du er meget velkommen til at finde mig og sige hej :)

AlisVolatPropiis

Velkommen til :D Det er så meget nemmere at sammenføre ældre ildere med små hvalpe :) så i skal introducere dem med det samme :) Især hvis Hannibal er meget vant til at være alene :)

Jeg håber du finder et match og Julias hvalpe er jo noget så bedårende :D

Håber du bliver glad for at være her og for at være ilderejer :D

Ferretale

Hej og velkommen til  :)
Hannibal lyder som en skøn lille fritte - og ja, når først man møder en, plejer de at stjæle ens hjerte  :love:

Håber os du finder et match - Julias hvalpe er jo virkelig nuttede

BMJ

Mange tak! :-)
Vi finder dig Anne. Vi glæder os til at komme til Julefritttevitten og endnu mere til at om ca. 3 uger er Julias alt for skønne hvalpe klar tll at komme med os hjem :-)

Barky

Ja og om 5-8 uger når de bliver teenagere sidder jeg klar med kriserådgivning på telefonen. ;-)
Bla bla bla.... Hilsen Julia

Bawa