Nyheder:

Tip!Medlemslisten kan du søge efter brugere, ud fra navn, antal ildere osv.

Hovedmenu

Ilder(hvalp) fundet i Aalborg

Startet af Anne, 7. September 2012, kl. 10:17

Malene

Har du fundet ud af hvad der sker hvis I finder ejeren efter operationen? Jeg ville føle mig virkelig dum hvis jeg donerede penge og ejeren bagefter nægter at betale.
Logic is the beginning of wisdom, not the end.

Barky

Citat fra: Malene Dato 10. September 2012, kl. 14:36
Har du fundet ud af hvad der sker hvis I finder ejeren efter operationen? Jeg ville føle mig virkelig dum hvis jeg donerede penge og ejeren bagefter nægter at betale.

Tja... Det er der ikke rigtig nogen der ved.

Jeg overfører ihvertifald ikke mere end jeg kan tåle at "miste". :)
Bla bla bla.... Hilsen Julia

Anne

Nej jeg kan ikek rigtigt få et klart svar på det Malene. Det er også derfor jeg har oplyst om det her, så folk ved at det er en risiko. Jeg kan se at hvis det er internater osv, så kan de kræve at ejeren skal betale deres udgifter på dyret, men det man skal tænke på er at amputering er et valg vi tager, og derfor er det muligt at vi ikke kan kræve at ejer betaler.

Jeg kan godt forstå hvis man synes at det er for dårlige odds, netop også fordi at ilderen jo ikke vil lide ved en aflivning, men til gengæld skal til at tilbasse sig med 3 ben (men det har hun stort set allerede gjort).

Jeg har fuld forståelse for at man vælger ikke at donere fordi man er bange for at komme til at støtte en ejer der er ligeglad med dyret. På den anden side kan det jo også være en eller anden der har passet ilderen og ejeren kommer hjem fra ferie i næste uge og opdager at det elskede kæledyr er væk. Måske ikke så sandsynligt, men vi aner intet om ejeren, andet end at en tam ilder jo må have en.


Anne

Jeg har lige snakket med en der siger at hvis man vedkender sig ejerskabet, så vedkender man sig også regningerne. Så i princippet hvis ejer kommer, så SKAL personen betale tilbage hvis han/hun vil have ilderen. Det ville de fleste gode dyreejere jo også gøre med glæde, når de fik deres elskede dyr tilbage i levende live.

Jeg ved ikke hvordan det bliver i praksis, men vil også lige vende den med Dolly og dyrehospitalet.

Anne

#34
Pandora er nu blevet opereret, og bor hos mig midlertidigt.

Sofie har passet hende så godt, og jeg er glad for at hun kunne have hende op til operationen, da hendes skæbne jo ikke helt var fast.

Men nu er hun her på 3 ben. Vi havde penge nok til tanden, men desværre tog amputationen så lang tid, at det ikke var forsvarligt at tage tanden i samme omgang. De har dog tilbudt at tage den til samme pris som det ville have kostet i forbindelse med det andet, altså meget billigt.

HUn har det rigtigt godt og går på 3 ben som har hun aldrig gjort andet. Hun startede med at nappe/bide mig en del, men hun reagerer utroligt godt på irrettesættelse (AHAH) og nu er vi nede på smånappen og legenap som er forventelige for en hvalp.

Det er helt tydeligt at hun er tam og vant til mennesker, og hun er også en rigtig god lille ilder, så jeg forstår slet ikke at der ikke har meldt sig en grædende ejer der bare ville gøre alt for at få hende tilbage. Hun har ikke engang været her et døgn og allerede har hun charmet sig ind.. Tænk engang at de ville have aflivet hende fordi hun er mørk standard og ligner en vildilder. Jeg har jo selv en i den farve, og det gør både ondt at tænke på at det er folks første tanke, selv med en ilder der tydeligt er tam, ligesom det også gør mig glad at Michael på dyrehospitalet nægtede at aflive den, fordi den kunne være tam.

Hvis ejer ikke melder sig, så omplacerer jeg hende til det bedst egnede sted der melder sig, hun fortjener kun det bedste fremover, men som det ser ud nu, så er der heller ikke noget der forhindrer hende i at få det.

NemoToft

hvor lyder det godt med Pandora  :) Jeg er glad for at I alle har reddet hende  <3 At Sofie straks sagde ja, til at passe hende og at Anne passer hende, indtil hun skal flytte ud til en blivende familie. At så mange har fundet en pose penge, de godt kan undvære i denne måned  <3
Mine kollegaer på dyrehospitalet er meget imponeret over, at så mange mennesker vil hjælpe en lille ilder, de slet ikke kender. Og det varmer virkelig hjertet at I gør en forskel. Rigtig god bedring til Pandora (som allerede kan kravle op i Anne's sofa her til morgen).
Jeg kan kun forstille mig, at vi vil nyde alt følge Pandora de næste par måneder.
Knus Dolly.