Ferretopia

Bøffe har fødselsdag!

Startet af Sussie, 1. Juli 2013, kl. 22:45

Sussie

Jeg vil bare lige gøre opmærksom på, at min søde lille Bøf-pige (søster til Ludvig og Nigra Luna) bliver hele 8 år i dag  <3 Tænk en gang? O-t-t-e år!

Vi er så stolte af vores lille, gamle, glade, kærlige, men også lidt sur og med lidt for meget hang til drama, søde, sjove og fantastiske spirrevip  :dans:

Billeder er vi ikke gode til at få taget, så her er to ældre styks og to taget af den rare Julia under en feriepasning. På det sidste er hun sammen med sin bror, den dejlige Ludvigdreng som vi desværre mistede til sygdom sidste år.

Og nu vil jeg gå ind og give hende et kys og en ekstra godbid!
Sussie

Arhh, det gik lige op for mig, at tråden blev placeret forkert. Sorry  :)

lille_jill


Miliah


Barky

Riiiiiiiigtig stort tillykke med smukke Bøffepigens fødselsdag!! 8 år er SÅ sejt!!!
Bla bla bla.... Hilsen Julia

FerretParadise

Åhh nu fik jeg helt tårer i øjnene, hvor er det bare en dejlig fødselsdagstråd.  <3

Hvor er det bare flot, at hun er blevet 8 år, det gør mig virkelig glad.  :)

Jeg har lige fundet 2 gamle billede, fra inden jeg fik kuldet hjem, de er taget af Julia. (Mener jeg)
Hvis nogen undere sig, så fik jeg disse hvalpe hjem fra en anden opdrætter, da de var omkring 5-6 uger gamle, fordi dyrene ikke blev passet rigtigt, og tæven ikke havde mere mælk. På disse billeder er der 5 hvalpe, og den ene døde (sikkert af orm) inden jeg fik dem hjem, efter de var kommet hjem til mig, måtte jeg få en af dem aflivet pga voldsomt angreb af orm.  :(
Heldigvis overlevede de sidste 3 hvalpe, jeg beholdt selv en, Nigra Luna, og Sussie købte de sidste to, Ludvig og Bøffe.  :)
Hvalpene er 1 mdr på disse billeder.  ;)

Endnu engang stooort tillykke til den smukke gamle pige.  <3
Ann Hillerslev.

CMS

Tillykke med hende! :D Hun er en rigtig fin pige (og jeg synes godt nok sagtens, man kan se, hun er Lunas søster)
Mange hilsner Christina

Eliza

Tillykke med hende, så flot en alder :)
Fordi al den tid jeg kan få med mine dyr er vigtig.

Kiddo

hvor er hun fluffy :D
rigtig meget tillykke med hende :)
Your problem is you think your problem is your problem

KariN

2. Juli 2013, kl. 13:21 #9 Seneste redigering: 2. Juli 2013, kl. 13:21 af KariN
Stort tillykke med den flotte alder til Moster Bøffe :D jeg har hendes niece Cassiopeia Luna of FerretParadise der i dag (trods insulinoma) er en glad og frisk pige på 5 år :)
Sov Sødt mine elskede pelsbørn; Julian, Cassiopeia, Naanok & Kaos, tak for alle de gode år og minder <3 I Lever videre i mit hjerte <3

Anne

stort tillykke med hende! Tænk, jeg kan huske da de var små (godt nok mest Luna, da Ann postede billeder af hende). Hvor er det en flot alder :)  ! Den slags fødselsdage kunne vi godt bruge flere af herinde

Sussie

Tusind tak allesammen  :D

Ann: Årrrh, søde billeder :love: Jeg kan dog kun genkende den lille mørke Luna.. og måskeee Ludvig med den brede mule :lol:
Det var faktisk først anden gang vi skulle købe hvalp, at det gik op for mig, at det ikke er alle hvalpe der har runde maver ligesom Bøffe og Ludvig havde :lol:, men at det var pga. orm. De var godt nok også nogle små størrelser. Puha, hvor var det bare godt at du overtog de små stakler dengang! Ellers havde de jo heller aldrig flyttet ind hos os  <3

KariN: Ej hvor sjovt. Jeg vidste egentlig godt at Luna har fået kuld, men jeg har aldrig set dem som voksne. Har du et billede? :)

mette11

Tillykke med hende - dejligt med sådan en 8-års fødselsdag. Dem burde vi afgjort have nogle flere af  ;)

KariN

Citat fra: Sussie efter  2. Juli 2013, kl. 23:10KariN: Ej hvor sjovt. Jeg vidste egentlig godt at Luna har fået kuld, men jeg har aldrig set dem som voksne. Har du et billede? :)


Du er velkommen til at tilføje mig på facebook, der har jeg nogle billeder af hende (Karina Wain Johansen, kan du finde mig under) og ellers er der nogle gamle billedtråde herinde hvor der også er billeder af hende :)
Sov Sødt mine elskede pelsbørn; Julian, Cassiopeia, Naanok & Kaos, tak for alle de gode år og minder <3 I Lever videre i mit hjerte <3