Nyheder:

Tip!Medlemslisten kan du søge efter brugere, ud fra navn, antal ildere osv.

Hovedmenu

1 December

Startet af AlisVolatPropiis, 1. December 2010, kl. 12:38

AlisVolatPropiis

1 December
Så startede en ny måned...December...Julemåneden, men for ildere betyder det ikke det store, andet end deres mennesker opfører sig sært, men det gør de jo altid...

Aisha rystede sukkende på hovedet...ungdyrene hoppede rundt omkring hende som vildildere, og Cosmo luntede trist omkring i det fjerne hjørne af stuen -angiveligt for at snuse efter gemte godbidsrester eller gemte lagre, men Aisha vidste bedre, Cosmo orkede ikke de unges vilde tankeløse leg -han foretrak nus og hyggen -men Pigen var ikke hjemme og det satte i øvrigt også altid et spor i hans humør.

"Bedstemor Aisha, bedstemor Aisha -kom og leg med os, fang mig, lad os tage en brydekamp"
Ungdyrenes lysere stemmer i kor og et lydniveau på højde med en af de bil sirener hun nogle gange havde hørt, gav hende hovedpine, og hun var alligevel for gammel til det pjat.

"Unger unger unger....kom nu herhen...Spero, kom ned fra bordet, du ved godt Pigen ikke vil have dig der,  Melpomene....Melpomene....-PUCCA! Lad være med at prøve på at hugge Thlayli's bold...du ved hvordan han bliver! Og Thlayli lad nu den bold være, både du og den overlever nok at du ikke triller den rundt i nogle minutter -du har trods alt trillet den rundt i en time...-Cosmo, kom lige herover engang...du har tjekket det hjørne 8 gange nu!"

-Sin alder til trods, var hun stadig alfa, og selvom det tog lidt tid kom de alle hen til hende, Spero skulle først hoppe ned på en stol og derfra mere eller mindre vælte ned på gulvet, Melpomene og Thlayli skulle lige hvæse færdige af hinanden, og først efter et virkelig advarende blik fra sin større og lidt ældre bror -man skal nemlig ikke lægge sig ud med Thlayli, skyndte Melpomene, også kaldet Pucca, sig over til hjørnet, hvor Aisha sad i det store sorte lammeskind hun altid foretrak. Cosmo snøftede demonstrativt lige hjørnet igennem en 9ende gang -bare fordi. (og måske var der kommet på magisk vis en godbid i mellemtiden) Før han også vendte snuden mod -Aishas hjørne.
Thlayli tog længst tid...det tager lidt tid at manøvrere en plastikbold hen over et trægulv, og selvom han var ret øvet, tillod bolden sig alligevel et par afstikkere på vejen, eller fem...
Da han endelig var nået frem, stirrede Spero allerede mod bordet igen, og Melpomene var af ren kedsomhed begyndt at tygge lidt i Cosmos ben...-Cosmo rullede bare med øjnene.
"Er alle her NU?!" Aisha kiggede sigende på Thlayli som nikkede og kiggede hengivent på Bold.

"Godt nu skal i høre, Jeg vil fortælle jer en historie" De andre ildere satte sig forbavset ned på rumpen -de vidste ikke helt hvad en historie var, men Bedstemor var en klog ilder, og måske kunne det spises.

-Min historie begynder for lang lang lang tid siden, i et fremmed varmt land, med sære dyr, og mennesker, landet hedder Libyen.
Der fødtes en lille ilderreje, i en jordhule. -Faktisk fødtes der 7, men vi skal høre om Ali, født som den femte reje i rækken...

*Klirren og hoveddøren åbnedes*
"PIGEN!!!" -alle ilderne skyndte sig hen til døren for at tage mod deres madmor og der var nus, leg og godbidder til de alle faldt i søvn. -Madmoderen inklusiv.