Nyheder:

Tip!Medlemslisten kan du søge efter brugere, ud fra navn, antal ildere osv.

Hovedmenu

3 December

Startet af AlisVolatPropiis, 3. December 2010, kl. 12:48

AlisVolatPropiis

3 December
Dagen efter var de unge drenge helt ustyrlige, de styrtede rundt og jagtede Melpomene ind og ud af rør, nogle gange stod den ene som hund, parat til at takle Melpomene når hun kom ud af røret og andre gange hoppede de bare grinende rundt mens de råbte "jeg, ørken ilderen Ali har besejret dig -taber kaniiin, taber kaniiin" Melpomene var ikke udpræget tilfreds med situationen og hvæsede fornærmet at hendes to latterlige brødre sikkert ikke havde mere tilfælles med store smukke stærke Ali end hun havde med en kanin og at de i øvrigt så skide dumme ud!.
Pigen som sad med Cosmo, bemærkede nok at deres leg var vildere og mere drevet, men da de unge i flokken altid opførte sig som en flok vilde varyler, grinede hun blot af dem og rystede på hovedet.
Hele dagen gik med vild leg, nus og for Aishas del, en god gang pelspleje og en lang lur på fåreskindet. Så da de andre var trætte, og pigen faldet i søvn, samlede hun dem igen om sig.
-Nå men som i husker fik Ali en kæreste, og selvfølgelig fik de også nogle hvalpe. En af dem hed Nuba. Hun var en lille slank tæve, og mens hun voksede op blev hun ligesom sine forældre og søskende lært op til kaninjagt.
Abbas stamme havde et fint stykke land, og om aftenen sad de og snakkede mens de hyggede. Nogle gange kom der gæster, og som alle stammer var Abbas meget gæstfri og bød på store festmåltid og festligt lag.
En dag kom der nogle specielle gæster, de var meget lysere end Abbas og hans stammemedlemmer, ja faktisk havde ilderne aldrig før set så lyse mennesker. Selvom de stadig var mørkhårede.
De lysere mennesker kom fra et sted der hed Balearerne, nogle øer i nærheden af et land der hedder Spanien, der er bla. En ø der hedder Mallorca hvor mennesker fester med eller som grise? Og en der hedder Ibiza hvor er vidst er meget vand, eller noget godt noget? For jeg har hørt pigen siger de ikke gør andet end at drikke der. Men de specielle gæster, nød deres festmåltid. Og ilderne var stolte, for det bestod også af nogle kaniner de havde været med til at fange om formiddagen.
En af gæsterne nævnte for Abbas at de faktisk havde et stort problem med kaniner i det lille ørige, så meget at de sultede -Ilderne forstod slet ikke logikken i det, da kaniner jo var mad?!.
Abbas som den gæstfri vært han var, tilbød at hjælpe dem og lovede dem gavmildt at give dem nogle af hans specielle kaninjagts ildere med hjem den følgende dag. De talte meget om kaninjagt den aften, detaljerne kedede ilderne, de vidste jo bedre end nogen hvordan det foregik, men de spidsede ører da mændene trillede rundt af grin over nogle gamle skrifter, hvor nogle der kaldte sig kristne, øjensynligt var blevet fejlciteret og man nu troede de havde ildere, men i virkeligheden havde øgler, de kristne grinede Abbas, var ikke specielt kloge...og så havde de kun en kone...
Abbas fortalte også om nogle der hed egyptere, de fremmede mente de havde hørt at egypterne også havde ildere, men Abbas mente ikke det endnu var bevist, og grinte også lidt af egypternes glæde for et langbenet sært dyr, det hed en kat. Næeh sagde Abbas, en ilder, den kan jage rotter og mus fra dit hjem, nogle gange kan selv deres stolte lugt holde dem væk OG de kan fange aftensmaden. Se det er et rigtigt dyr, for en rigtig mand. Ilderne rettede ryggen og med et smil på læben faldt både ildere og mænd i søvn, mens ilden brændte ud og natten sænkede sig.
Nuba vågnede tidligt den morgen. Fuld af energi, og Abbas, som glædede sig til at vise sine gæster hans stoltheder -jagtilderne, vågnede kort efter. Efter en kort jagt, og instruktioner, tilbød han gavmildt at de kunne vælge en af hans favorit ilderes hvalpe, og han ville derefter sørge for at de fik en modsat køn fra en nærliggende anden berber stamme så de også kunne få hvalpe i fremtiden.

Aisha så at Cosmo rørte uroligt på sig "Ja Cossi?"..."Var det så en Best in Show?".."Det kan man måske godt sige? Men nu var det ikke en udstilling..." "UDSTILLING!" råbte de unge, "sådan en skal vi på i morgen" Aisha nikkede. "I skal på en udstilling i morgen ja" -Thlayli mumlede noget med han ikke håbede turen derhen var for lang, og de andre var enige, transportkasser var bare så kedelige, man kunne ikke rigtig andet end at sove i dem.

Aisha rømmede sig "hvis i skal være friske til i morgen, så må vi også hellere se at få afsluttet hurtigt"...
...Nuba, som både var en smuk, sund og livlig ilder der naturligt tiltrak sig opmærksomhed, og som havde udmærket sig under jagten, ved at få jaget en specielt fed og stor kanin frem blev udvalgt. -Og sådan kom ilderen tæt på europa. Eller det kan i hvert fald være sådan, for det skriver en mand der hed Strabo om -sluttede Aisha. I morgen skal jeg nok fortælle om en anden måde, men nu skal vi sove. Godnat mine små.