Nyheder:

Tip! Du kan indsætte en begivenhed i Kalenderen hvis du holder træf eller ligende.

Hovedmenu

Hvad kan jeg give for at de tager lidt på?

Startet af heavy-metal, 11. September 2014, kl. 10:32

heavy-metal

Heysa alle sammen  :D
Jeg har 2 MEGET kræsende basser (min dreng kan ikke engang lide rEVOLUTION), og jeg har prøvet alt muligt for at få dem til at tage lidt på,  (da de i deres levetid ikke har fået det mest optimale foder, så de er lidt tynde at se på). Men de vil hverken spise BARF eller ducksoup, så mit spørgsmål er så om en eller flere af jer skulle ligge inde med en super ide til hvad jeg kan give dem så de kunne tage lidt på?
kæmpe hilsen fra
Akasha (hund), Cobra (kat), Molly (fritte), Vincent (fritte) og deres mennesker
Kate og Leif.

Dyrenørden

Hvor gamle er de og er de kastreret? Måske er det bare sådan de ser ud :) Min ene dreng bliver meget slank og lidt benet om sommeren men han fejler intet og det bare hans sommerform :)

heavy-metal

Han er 1 år og kastreret (han har taget lidt på siden vi fik ham men kunne godt bruge lidt endnu) og hun er 4 og steriliseret og hun er ret knoglet, men hun fejler intet (hun har først fået optimalt foder fra da vi overtog hende i januar)
kæmpe hilsen fra
Akasha (hund), Cobra (kat), Molly (fritte), Vincent (fritte) og deres mennesker
Kate og Leif.

Dyrenørden

Hvornår fik i ham? Ildere taber sig jo tit om sommeren og tager på om vinteren.
Umiddelbart tror jeg ikke der er noget at være bange for, kirurgisk neutraliserede dyr er ofte lidt mere benede i det synes jeg :)

heavy-metal

Ham fik vi i slutningen af juni, men han har også levet det meste af sit liv i en stald hvor han fik det billigste katte foder man kan få. Så han havde godt af at få lidt bedre kost :) Men han er godt nok kræsen.
Jeg er skam slet heller ikke bange for der skulle være noget  i vejen, synes bare tøsen ser så benet ud og da hun er sån et lille nips i forvejen så ville det ikke gøre noget at hun tog bare lidt på :) Hun er så lille og fin så man er helt ''bange'' for at ødelægge hende når man tager hende op hehe :D Lige som med små nyfødte babyer :D
kæmpe hilsen fra
Akasha (hund), Cobra (kat), Molly (fritte), Vincent (fritte) og deres mennesker
Kate og Leif.

Anne

Det er generelt svært at påvirke ilderes vægt, men du kan jo give lidt ekstra olie (men hold øje med at det ikke er med vitaminer der kan overdoseres) og så kan du godt give æggeblomme 2 gange i ugen, hvis dyrene er undervægtige, eller du kan give daggamle kyllinger 1-2 gange om ugen (en daggammel kylling gælder så også for en æggeblomme, så det kan erstatte hinanden)

Nogle tæver er bare små og slanke - jeg har selv et par stykker i min flok og sådan er de bare bygget. Uanset hvad jeg stopper i dem af gode sager så er de tynde om sommeren og mere almindelige om vinteren :)

Og mine får ellers kød hver dag, æg, olie, en smule tørfoder (revolution og ziwipeak) osv. Jeg har lært at leve med at det bare er sådan de skal se ud :) - men det stopper mig selvfølgelig ikke i at forkæle dem med en masse lækkert alligevel.