Nyheder:

Tip! Du kan indsætte en begivenhed i Kalenderen hvis du holder træf eller ligende.

Hovedmenu

Daggamle kyllinger.

Startet af Liie, 29. Juli 2010, kl. 21:57

Liie

De har prøvet at få daggamle kyllinger før, og de lugtede ikke som dem vi har nu, men de duftede nu heller ikke  :) , så dem vi har nu ryger bare ud!
Tak for hjælpen ihvertfald ;)

NannaMB


Anne

velbekomme :) Jeg synes da du skal påtale det der hvor du har købt dem. Det er jo ikke i orden at det ikke er frisk!

Malene

Citat fra: Anne Dato 29. Juli 2010, kl. 22:23
velbekomme :) Jeg synes da du skal påtale det der hvor du har købt dem. Det er jo ikke i orden at det ikke er frisk!
Enig. Jeg tænker lidt at de måske har været tøet op før og så frosset ned igen?
Logic is the beginning of wisdom, not the end.

Liie

Jamen jeg har ikke købt dem, men fået dem af min svigerfar da han har sådan en rugemaskine  :)
Hver gang han så har fået en kylling som har været lidt "slatten" så som brækket vinge, så har jeg fået dem til mine kræ.   :D

Namilla

Hvis der er blevet frosset i en stor klump i en for varm fryser, så tager det lang tid før de inderste i klumpen er frosset...derfor når forrådnelsesprocessen faktisk at starte, selvom de ligger i fryseren. Jeg har selv oplevet det med voksne rotter som jeg har købt hos dyrhandleren...

NannaMB

Det er faktisk ret så klamt. ;)