Ducksoup
Ingredienser:
Chokolade(http://i963.photobucket.com/albums/ae114/Blackdiamond_987/Billedemappe2012.jpg)
Lidt Angora(http://i963.photobucket.com/albums/ae114/Blackdiamond_987/BillederMappe1059.jpg)
Noget fedt silver -- det er en god ide at den er fedet ordentligt op(http://i963.photobucket.com/albums/ae114/Blackdiamond_987/Billedemappe3015.jpg)
Fremgangs måde:Tag chokoladen og afkøl den i noget vand (http://i963.photobucket.com/albums/ae114/Blackdiamond_987/Billedemappe2020.jpg)
Tag den afkølede angora og tør det godt. Det er vigtigt du er sikker på den er ordentligt død !(http://i963.photobucket.com/albums/ae114/Blackdiamond_987/BillederMappe1047.jpg)
Det er en god ide at bruge ingredienser der er fedet op i en længere periode(http://i963.photobucket.com/albums/ae114/Blackdiamond_987/Billedemappe3028.jpg)
Find en gryde og kom ingredienserne i (http://i963.photobucket.com/albums/ae114/Blackdiamond_987/Billedemappe3122.jpg)
(http://i963.photobucket.com/albums/ae114/Blackdiamond_987/Billedemappe3124.jpg)
Kom den afkølede chokolade og den døde angora i sammen med silveren (http://i963.photobucket.com/albums/ae114/Blackdiamond_987/Billedemappe3125-1.jpg)
Når alle disse ting er godt blandet og du har rørt det godt sammen, tilsættes lidt olie eller andet fedt. Bare hvad du lige har ved hånden (http://i963.photobucket.com/albums/ae114/Blackdiamond_987/Billedemappe2007.jpg)
Efter afkøling har du det endelige resultat ! Nyd den med et smil. (http://i963.photobucket.com/albums/ae114/Blackdiamond_987/BillederMappe1068.jpg)
Ps. JOKE(http://i963.photobucket.com/albums/ae114/Blackdiamond_987/Billedemappe2022.jpg)
Citat fra: Julie Stuhr Dato 15. November 2009, kl. 09:31
Den lille chokolade-trold er da godt nok blevet fin i farven :)
Ja han er ved at være fin nu <3 Tror han var træt af at blive kalde Pastel :fnis: